Datum dolaska

Broj noćenja

Promotivni kod

Izmeni / Otkaži

Hotel

Datum dolaska

Broj noćenja

Promotivni kod

Izmeni / Otkaži

Booking Engine

Univerzalni centralni rezervacioni sistem za različite tipove smeštajnih objekata, hotele, hostele, apartmane, kamp naselja, turističke agencije i turističke organizacije.

booking engine

- Jednostavna implementacija sistema na već postojeću web stranicu smeštajnog objekta;

- Prihvatanje rezervacije u realnom vremenu;
- Sistem podržava sve kanale prodaje, uključujući individualce ili grupe;
- Unošenje neograničenog broja cenovnika i smeštajnih jedinica;
- Mogućnost rezervisanja neograničenog broja soba;

 

 

 

 

 

HSS CRS

HOTELSKI REZERVACIONI SISTEM

online formaHSS/Hotel System Solutions je servis/sistem za online rezervacije koji se implementira na sajtu smeštajnog objekta, turističke agencije ili turističke organizacije. Za početak se na web stranici postavlja rezervaciona online forma koja posetiocima sajta ili ti potencijalnim gostima omogućava da istog trenutka izvrše rezervaciju , bez čekanja na odgovore upita ili mejla. Sama instalacija je veoma jednostavna i brza.


Nakon što gost izvrši rezervaciju preko HSS online rezervacionog sistema, sistem će automatski potvrditi gostu putem mejla ili porukom na mobilni telefon koji je ostavio, da je rezervacija potvrđena sa svim detaljima rezervacije, a isto tako će i hotelska ili agencijska prodaja dobiti mejl o izvršenoj rezervaciji sa svim detaljima iste.

 

                                                                                                                           

                                        RAD U SISTEMU I PREGLED REZERVACIJA                                            

crs1

Sistem je veoma fleksibilan i jednostavan za korišćenje. Podržava mogućnost definisanja bezbroj različitih cenovnika po jednom smeštajnom objektu.
Fleksibilan unos cena po smeštajnoj jedinici, po osobi ili po zauzetosti čak u jednom cenovniku za različite tipove smeštajnih jedinica. Prednost definisanja više cenovnika za određeni objekat je povećanje prodaje zbog raznovrsnosti ponude kroz različite cenovnike.

Mogućnost generisanja popusta i doplata po različitim kategorijama, definisanje popusta ili doplate na boravak gosta, za glavni ili pomoćni ležaj, različiti popusti ili doplate za decu, dodatne usluge (polupansion, sauna, masaža itd), kao i definisanje boravišne takse.

Najveća prednost sistema jeste što u trenutku rezervacije ne može doći do overbooking-a tj. prebukiranja smeštajnog objekta pošto nakon svake izvršene rezervacije sistem automatski oduzima iz kontigenta koji je rezervisan.
U sistemu je moguće za narednu godinu postaviti kontigent kako odjednom za ceo objekat tako i pojedinačno za svaku smeštajnu jedinicu.

 

credit cards 1Mogućnosti plaćanja - Da bi rezervacija bila zagarantovana potrebno je da se izvršilac rezervacije opredeli za jedan od tri načina plaćanja koja su definisana u sistemu. To može biti tako što će gost ostaviti broj svoje kreditne kartice, poslati ga putem faksa ili izvršiti uplatu putem bankovnog transfera. HSS online rezervacioni sistem poseduje sigurnosni sertifikat tako da potencijalni izvršilac rezervacije ne mora da brine o sigurnosti ukoliko se odluči da ostavi broj kreditne kartice.   

 

currency exchange 1

 

Multijezičnost i viševalutnost- HSS rezervacioni sistem pruža mogućnost vašim gostima da rezervaciju izvrše na svom maternjem jeziku i po svojoj lokalnoj valuti. Sistem je preveden na 13 svetskih jezika i podržava sve valute.

loyaliti 

Program lojalnosti-  U sistem je moguće ubaciti poruke za goste koje će sistem nakon toga automatski  slati gostu  pre dolaska ili nakon odlaska gosta; mogućnost konstantne promocije svih hotelskih ili agencijskih ponuda na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou, sistemskim slanjem svih ponuda iz sistema na bezbroj različitih adresa.

B2B (business to business)

 

b2bModul HSS online rezervacionog sistema koji kako hotelima tako i turističkim agencijama otvara mogućnost za proširenje agencijskog poslovanja.

B2B modul funkcioniše tako što se u sistemu definišu korporativni klijenti, partneri ili turističke agencije
 sa kojima smeštajni objekat ili turistička agencija ima dogovor oko odredjene cene, uslova prodaje, popusta i drugo. U sistem je moguce za svakog partnera ubaciti različite cene ili uslove prodaje i nakon toga je dovoljno svakom partneru dodeliti odredjeni kod sa kojim će on imati mogućnost da izvrši rezervaciju direktno ubacivanjem koda na web sajtu korisnika HSS rezervacionog sistema.

 

Dodatni moduli HSS sistema

 

facebook2Facebook aplikacija za rezervacije 

Smeštajnim objektima koji koriste HSS online rezervacioni sistem na svom portalu, hss otvara mogucnost postavljanja aplikacije za online rezervacije na facebook stranici smeštajnog objekta.

HSS sistem za online rezervacije za vašu facebook stranicu ima promenu valute u svakom trenutku kao i odabir više različitih jezika, bezbednu transakciju i nema potrebe za održavanjem.

 http://www.phobs.net/images/stories/phobs/phobs_mobile.png

 

 

 

Mobilna verzija za online rezervacije

Zbog sve veće potrebe za mobilnim tehnologijama, HSS je kreirao mobilnu verziju za online rezervacije. Svi hotelski objekti koji imaju HSS mobilnu verziju za rezervisanje imaju mogućnost da svojim gostima ponude da direktno izvrše rezervaciju sa svog mobilnog telefona, koja sadrži sve osnovne karakteristike online sistema (cenovnici, popusti, doplate, dodatni troškovi, lokalna taksa) i time omoguće svakom korisniku da u realnom vremenu izvrši rezervaciju. Nakon izvršene rezervacije korisnik dobija SMS potvdu rezervacije sa svim detaljima iste.