Hotel CMS

HotelCMSHotel CMS je sistem za upravljanje sadržajem i izgledom sajta hotela, kako na desktop računarima, tako i na mobilnim uređajima.

Povećajte dostupnost Vašeg hotela objavljivanjem sadržaja direktno na Vašu Facebook stranicu u par jednostavnih koraka.

Povezanost sa ostalim modulima HSS-a povećava uspeh Vašeg online reklamiranja.

O Hotel CMS-u

Hotel CMS je web platforma koja omogućava hotelima da naprave i održavaju web sajtove visokih performansi, sadržaj za mobilne telefone i prisustvo na Facebook-u. Povezana sa HSS booking sistemom omogućava direktne onlajn rezervacije i fleksibilnu kontrolu nad cenama i ponudama.

Uz prilagođen dizajn, u najkraćem roku ćete dobiti sajt izuzetnog izgleda i performansi po povoljnijoj ceni od angažovanja agencije. Svi materijali koji se dodaju u Hotel CMS automatski se pripremaju za prezentovanje preko najšireg spektra digitalnih medija.

Podrška za višejezične sajtove je ugrađena, pa je vaš sadržaj dostupan većem broju potencijalnih mušterija. Uz osnovne module koji daju kompletnu kontrolu nad sadržajem i lako dodavanje slika i medije visokog kvaliteta, napredni moduli omogućavaju lakše pronalaženje i davanje informacija o lokacijama u blizini, galerije slika na svim stranama, prezentaciju menija restorana ili posebnih ponuda.

Kako se Hotel CMS stalno razvija uporedo sa booking sistemom, uz primenu najnovijih tehnologija, integracija se povećava i u narednim verzijama definisanje cena i karakteristika smeštaja biće centralizovano.

 

 

 

Moduli

Facebook aplikacija

fb app2Objavite sadržaj vašeg sajta na Facebook-u, u nekoliko klikova kroz našu Facebook aplikaciju. Povećajte izloženost vaše prezentacije i privucite nove posetioce kroz prikaz kompletne ponude i specijalnih ponuda direktno na vašoj fan stranici.

Ispričajte svoju priču kroz slike

SlikeSistem omogućava jednostavno dodavanje, izmenu i upravljanje slikama i multimedijalnim sadržajima. Jednostavnim prevlačenjem slika sa računara postavićete ih na svoj sajt, a sistem će na dalje preuzeti kontrolu i napraviti i koristiti odgovarajuće verzije za prikaz.

 

Mobilna aplikacija

ScreenlessTempPrisustvo vašeg hotela na mobilim uređajima je bitnije nego ikada. Sve više ljudi koristi mobilne uređaje za planiranje i rezervaciju smeštaja. Naši sajtovi su prilagođeni za prikaz svih vitalnih informacija na mobilnim telefonima i uređajima, kao i rezervaciju smeštaja direktno na mobilnom telefonu.

Lokacije

google map icons collection th

Gosti žele da znaju o interesantnim mestima u okolini vašeg hotela kada planiraju svoj put. Uz naše interaktivne mape lako je dodati informacije o lokacijama od značaja. Dodajte lokacije kroz back office sa detaljnim informacijama i slikama.