HSS d.o.o.
 • HSS d.o.o.

  Hotel website dizajn

  Content Management System (Admin panel) je online aplikacija koja omogućava brzo, jednostavno i efikasno ažuriranje web sajtova. Naši web sajtovi su mobilno optimizovani, laki za korišćenje, kako krajnjim korisnicima, tako i vama dok ih popunjavate, pregledni kako bi gost mogao u par klikova da se informiše i rezerviše sobu ili paket koji mu odgovara.

Kompletna integracija sa HSS CRS-om

HSS d.o.o.

Kompletna integracija sa HSS CRS-om

Podignite nivo usluge i zadovoljstvo gostiju. Iskoristite sve fukcionalnosti i omogućite gostima da sve urade na vašem web sajtu:

 • Da pristupe sa bilo kog uređaja i da im se brzo učitava sadržaj
 • Da se lako snađu na samom sajtu i dobiju sve informacije koje im trebaju
 • Da im promo ponude smeštaja i cene budu na dohvat ruke (booking forma, promo strana, dugmići za rezervaciju, itd.)
 • Da mogu da vide tačne cene za dane kada žele da borave kod vas
 • Da mogu da izvrše rezervaciju u realnom vremenu (da ne moraju vas da zovu ili šalju poruke)
 • Da mogu da dobiju najbolju ponudu na vašem sajtu, bolju nego bilo gde drugde na internetu (specijalne promo ponude koje se nalaze samo na vašem sajtu)
 • Da mogu da plate online (ceo iznos ili depozit)
 • Da mogu da uplate i dodatne usluge koje hotel pruža (masaže, transfere, animaciju, izlete, itd.)

Booking forma

HSS d.o.o.

Booking forma

Tako jednostavna, a istovremeno veoma moćna, booking forma je sastavni deo svakog sajta, prati dizajn sajta i vizuelni identitet samog objekta. Booking forma može biti na jednom mestu na stranici, a može i da prati gosta dok se kreće po vašem web sajtu.

Specifičnost ove booking forme proizilazi iz nekoliko dodatnih opcija koje pruža:

 • Opciju za upisivanje promo koda (za krajnjeg gosta) ili šifre (za poslovne partnere) kako bi se prikaz cena prilagodio popustu koji dajete za različite ciljne grupe
 • Prikaz slobodnih kapaciteta (zelenom bojom) i zauzetih kapaciteta (crvenom bojom) kako bi gost odmah znao da je u određenom periodu hotel kompletno popunjen
 • Ukoliko imate više objekata postoji opcija dodavanja padajućeg menija u ovu booking formu kako bi gost izabrao objekat koji želi.

Promo paketi

HSS d.o.o.

Promo paketi

Vaš najveći saveznik u borbi protiv nelojalne konkurencije i visokih provizija na različitim kanalima prodaje. Ponudite gostu iskustvo koje samo kod vas može da doživi. Odobrite određeni popust za veći broj noći ili lošije popunjene termine, pružite mu dodatnu uslugu i oformite paket koji će izazvati osećaj „jedva čekam da odem u ovaj hotel“.

Sveden dizajn, razumljiv i privlačan da gost prosto poželi da klikne BOOK NOW.

U kreiranju promo ponuda na HSS CRS-u imate veliki izbor opcija:

 • Definisanje naziva i opisa na koliko god jezika želite
 • Definisanje uslova za razne opcije (period boravka, dozvoljeni termini, naplata, otkazivanje rezervacije, ulazak u sobe i još mnogo toga)
 • Definisanje popusta, doplata i cena: po danu/paketu, osobi/sobi

Rasteretite recepciju i pružite gostu sve opcije online, kako bi kreirao paket po svojoj meri.

Responsive dizajn

HSS d.o.o.

Responsive dizajn

Responsive dizajn nam omogućava prilagodljiv prikaz web sajta na svim uređajima (desktop i notebook monitorima, tabletima, mobilnim telefonima…), odnosno da se web stranica prilagođava dimenzijama i rezoluciji ekrana bez gubitka kvaliteta i preglednosti. U zavisnosti od uređaja koji se koristi, web sajt se u realnom vremenu prilagođava veličini ekrana i njegovoj orijentaciji, rezoluciji i operativnom sistemu.

Points of interest

HSS d.o.o.

Points of interest

Interaktivna mapa sa ključnim tačkama u oblasti oko vašeg smeštajnog objekta i detaljnim opisom i najbržom putanjom do tih lokacija. 

Upitna forma

HSS d.o.o.

Upitna forma

Pored rezervacione forme možete koristiti i upitnu formu koja je povezana sa call centar modulom za brzo slanje personalizovanih ponuda.

Prijava na newsletter

HSS d.o.o.

Prijava na newsletter

Newsletter-i su najispaltiviji vid marketinga i sjajan alat za komunikaciju sa vašim stalnim i potencijalnim gostima. Svaki e-mail se čuva u bazi i čeka priliku za vašu novu promo ponudu.

Booking Calendar

HSS d.o.o.

Booking Calendar

U svakom trenutku, na bilo kojoj stranici gosti imaju uvid u cene i slobodne kapacitete po tipovima smeštaja tokom cele godine u realnom vremenu.

Sajtovi na koje smo ponosni
Prethodno /
/ Sledeće
NextImg
PrevImg

Project roadmap

HSS d.o.o.
HSS d.o.o.HSS d.o.o.